William Hill

Det finns särskilt två spelbolag som man brukar säga gör upp om att vara världens största – William Hill och Bet 365. William Hill ska vara störst om man ser till antalet aktiva spelare och Bet 365 ska vara störst om man ser till omsättning. Eller så är det tvärtom. Det spelar mindre roll. Båda dessa spelbolag är gigantiska. William Hill har ett börsvärde på en handfull miljarder dollar. Med det så bör det vara klart att de har en del kunder som de lyckas underhålla. Är William Hill rätt för dig? Det är faktiskt så att många svenskar väljer andra spelbolag framför William Hill. Varför det är så kan jag inte svara på. Kanske är det för att vi svenskar helt enkelt gillar de svenska spelbolagen bättre. Svenska spelbolag som Unibet och ComeOn! har en snyggare sida än vad de gamla tunga William Hill och Ladbrokes exempelvis har. Det har förmodligen med saken att göra.

Bra odds och enormt mycket spel

Även om designen på WilliamHill.com lämnar lite att önska så kan man inte komma ifrån att de faktiskt har bra odds. De stora spelbolagen brukar vara bra på att driva upp oddssättningen och det stämmer i det här fallet också.

Sedan är också själva bredden på spelutbudet extremt brett. Det är en annan sak som nästan alltid är sant när man pratar om de stora spelbolagen. De måste ha ett brett spelutbud eftersom de har så många olika kunder från så många olika delar av världen med olika spelintressen.

Bonusar hos William Hill

Bonusarna som man kan få hos William Hill är inte dåliga, men inte bäst i världen heller. De brukar vara helt okej. De jobbar inte supermycket med varken bonusar eller kampanjer. De satsar mer på sin bredd och att se till att kunna erbjuda konkurrenskraftiga odds på så många marknader som möjligt.