Fastbet

Fastbet är ett spelbolag som är startat av Bethard Group som också driver Bethard. Det finns stora likheter mellan både Fastbet och Bethard. Inte bara när det gäller ägandet utan även oddsutbudet. Oddsutbud hos Fastbet är bra eftersom de har SBTech som oddsleverantör. SBTech är ett företag som bistår sportsbooks med oddsen. Så spelbolag som Fastbet paketerar bara deras odds och är inte själv själva oddsmotorn. Det finns fördelar och nackdelar med att ha en stor oddstjänst som SBTech inblandat. Den stora fördelen är att man får odds från väldigt många marknader och att spelarna oftast får precis det som de efterfrågar när vi pratar om erbjudna marknader. Det negativa är att man inte kan konkurrera genom att sänka oddsen eftersom man inte styr oddssättningen. Fastbet kan alltså inte locka till sig spelare genom att specialisera sig på en sportmarknad och ha bäst odds på just den marknaden. Som sagt – fördelar och nackdelar.

Standardiserat, men bra

När man är inne på Fastbet.com så är det inte så att man möts av ett gäng överraskningar. Det är ganska rättfram. Fastbet verkar vilja lyfta fram sina casinospel framför sitt oddsutbud vilket undertecknad kan tycka är lite märkligt med tanke på att man heter Fastbet. Men det rimmar ganska bra med brandet Fastbet att man lyfter fram sina liveodds framför sina vanliga odds. Live odds är ju en mycket snabb och flyktig spelform.

Oddsutbudet hos Fastbet är inget extremt eller extraordinärt på något vis. Men det är bra! Och Fastbet är definitivt ett brand som du ska ta i övervägande om du söker efter ett nytt spelbolag. Det som man ska tänka på är att du kanske får bättre och mer odds hos en jätte som Unibet, men att du (ofta) får schyssta bonuserbjudanden av mindre spelbolag som Fastbet. Dessutom är Fastbet förmodligen rätt alternativ för dig om du gillade Bethard och du bara vill plocka hem en ny fräsch bonus.