Boostade odds med Betsafe

Ett av mina favoritspelbolag är faktiskt Betsafe. Jag har spelat hos dem ända sedan de slog upp portarna och hängt med i alla svängar. Det var nog Betsafe som var bäst på det här med profilering när det begav sig. Jag minns att man hade sin slogan “bet on almost anything” som gick ut på just det – att man kunde få spela på nästan vad som helst. Betsafe skulle ställa ut odds på de mest absurda grejerna om man bad om det och ville spela för tillräckligt mycket pengar. Man gör nog det fortfarande faktiskt, men har ändrat slogan. Idag har man “in it to win it” som slogan.

En sak som jag gillar särskilt med Betsafe när jag ska spela på odds är att de ibland kör med boostade odds. Oftast så kör de boostade odds på spel som involverar Manchester City. Detta eftersom de är sponsorer av just Manchester City och drar igång olika kampanjer som har med dem att göra. Men det är inte bara Manchester City som omfattas av deras återkommande kampanj om “boostade odds”. Andra fotbollsmatcher och även ishockey och MMA, brukar också vara en del av kampanjen.

Hur man spelar med boostade odds

Om du intresseras av Betsafe och boostade odds så ska man först skapa ett konto hos dem och logga in. Se till att ha så mycket pengar på kontot som du önskar spela för och se till att de har en aktuell kampanj om boostade odds. Inne på avdelningen odds kommer du se i menysystemet en gul markerad textrad där det står boostade odds. Klicka där för att se vilka marknader som du kan få boostade odds på. Det boostade oddset är redan pålagt och du kan se vad det var för odds innan Betsafe kryddade det med en boost. Sedan lägger du bara spelet och så är du med i kampanjen. Ibland är det inte svårare än så!