PAF

PAF är en klassiker bland klassiska spelbolag. PAF är som företag lite mer intressant än de flesta andra. PAF står för Ålands Penningautomatförening (läs: PenningAutomatFörening). Vissa tror att PAF kommer från deras nuvarande slogan: Play Among Friends. Men det är en slogan som kommit till efteråt och det var nog ett försök att bredda sina affärer litegrann.

PAF utgår från Åland och är en så kallad offentligrättslig förening (offentligrättslig lag rör förhållanden mellan stat och människa). PAF har ett spelmonopol på Åland och har alltså en särställning bland spelbolag. Särställning på Åland så klart, men man måste ju också säga att PAF konkurrerar på särskilda villkor med tanke på hur företagskonstruktionen ser ut och att man kan erbjuda odds och andra spel till andra utanför Åland via internet och paf.com. PAF grundades redan 1966.

Odds hos PAF

PAF är intressant som bolag med tanke på sin historia och hur de jobbat genom åren och hur de måste jobba eftersom företaget jobbar under särskilda villkor. För vidare läsning rekommenderas wikipedia eller paf.com. För jag tänkte gå vidare och prata om deras odds.

Oddsen på PAF finner du under betting. Och som du kan se så är spelbredden ganska smal. Men det är relativt höga odds får man ändå säga. Kanske inte de högsta i branschen, men helt klar konkurrenskraftiga. Den största anledningen att spela på odds hos PAF är enligt mig att PAF är ett schysst spelbolag som jag bedömer har kanske den lägsta risken att bete sig bedrägligt mot kund.

Bonusar

Om du är en bonusjägare så ska det flikas in att PAF inte är rätt för dig. PAF jobbar mer än andra spelbolag med ansvarsfullt spelande som i stort går ut på att hålla bort så många som möjligt från spelmissbruk. Som ett led i detta har man medvetet gjort sina bonusar sämre jämfört med vad du kan få på andra spelbolag som Bet365 till exempel.