En bra jämförelsesajt för att jämföra odds

Om man gillar att spela på sport och satsar mycket och ofta kan det vara en bra idé att jämföra odds. Den uppenbara anledningen till att man ska jämföra odds är för att man får tillbaka mer pengar när man spelar på högre odds. Om det finns ett spelbolag som ger 2.00 gånger pengarna på ett spel som ett annat spelbolag ger 2.40 gånger pengarna på vill man så klart spela på det högre oddset. Men om man ska jämföra jättemånga spelbolag och deras odds är det en halv förmiddags jobb man har framför sig. Dessutom kan ju oddsen som man redan kontrollerat ändras.

Det finns många sajter som gör oddsjämförelser. Det som de gör är att de scannar av en massa olika spelbolag i realtid och visar sedan deras odds på sin sida. Eftersom allt detta görs per automatik och utan någon mänsklig aktion kan man inte få en snabbare och bättre överblick över oddsen.

Den sajt som jag oftast tittar på när jag ska jämföra odds är oddschecker.com. Det enda som gör att jag inte tycker att det är en perfekt sida är för att den inte är svensk. De spelbolag som de har i sin jämförelselista är i de flesta fall utländska. De har Unibet, men annars är det mycket brittiskt. De har Bet365, Ladbrokes, William Hill, Betway, Sportingbet, Betfair, Bet Victor med flera.

Om du gillar ditt spelbolag så mycket att du ändå vill spela där trots att ett annat spelbolag erbjuder högre odds, så är det inget konstigt med det alls. Det är klart att man kan spela på ett och samma spelbolag om man redan trivs där. Men jag tycker ändå att det är en bra idé att kolla hur andra spelbolag har satt sina odds med hjälp av sajter som oddschecker. Det handlar om att bara kontrollera om man får ett någorlunda schysst odds hos sitt spelbolag. Även om man nöjer sig med det näst bästa eller tredje bästa så kanske man vill veta om man är på väg att spela på ett odds som rent ut sagt är dåligt jämfört med övriga spelbolags odds på samma spel.