E-wallets och bonusar

Har du hört talas om e-wallets? Om inte kanske det är en grej som skulle intressera dig. Jag får inget betalt att skriva om något bolag som sysslar med e-wallets men gör det i alla fall. Vissa tycker att de funkar riktigt bra och det tycker även jag. Men som allt annat finns det för- och nackdelar.

Vad är egentligen e-wallets? Det är en digital plånbok där du förvarar pengar och kan handla, överföra och göra precis vad du vill. Det finns flera anledningar till att man vill använda en e-wallet framför att köpa grejer med kontokort till exempel. En uppenbar sak är att man siipper hålla på att fylla på med en massa information till massor av sajter där man köper sina saker. De är ju nöjda så länge de får betalt och om de får betalt via ett betalföretag gör ingen skillnad för dem. Man fyller bara I sin information hos e-walletbolaget och kan med det slippa att göra det fler gånger.

En annan sak är att e-walletföretag förhanlar fram olika deals som kan vara ganska attraktiva. De har dessutom olika bonusprogram.

E-wallets är stora när det kommer till sportbetting. Om man vill spela på 10 olika spelbolag är det väldigt lätt att hantera alla transaktioner och hela sin spelbudget via e-wallets. Men det är ett stort minus med e-wallet som jag inte tagit upp. Det handlar om bonusar.

Notera att inga bonusar kan användas!

Om du sätter in pengar på ett spelbolag med hjälp av en e-wallet kommer du inte kunna få ta del av spelbolagets bonuserbjudande. Det är nästan alltid så. Om man läser bonusvillkoren kommer det finnas en notis om just detta.

Anledningen till att du inte kan få en bonus om du sätter in pengar med en e-wallet är för att det är lättare att manipulera spelbolagen. Det är lätt att skapa konton i olika namn och sedan skapa olika e-wallets och med det ta en och samma bonus om och om igen. Så av den enkla anledningen har de stängt av möjligheten att få en bonus om man sätter in pengar med en e-wallet. Så se upp med detta!