Unibet

Unibet är ett svenskt spelbolag som är det allra största i Norden. Enligt uppgifter ska man ha 4 miljoner kunder i Norden och omkring 14 miljoner kunder världen över. Bastodds.se rankar Unibet som kanske det bästa spelbolaget för dig som gillar sportsbetting. Naturligtvis är Unibet en jättestor aktör och har väldigt mycket mer än bara sportsbetting, men det är främst betting och odds som bastodds.se intresserar sig för och på det området är det endast en handfull andra spelbolag som kan konkurrera med Unibet.

Unibets odds

Unibet har precis som alla andra extremt stora aktörer också ett gediget utbud av odds. Alla självklara sporter finns naturligtvis med så som fotboll, hockey, MMA, tennis, handboll, vintersport, basket, trav, golf och så vidare. Men är det något som man skulle kunna invända mot Unibets sportsbook så är det just bredden. Man har valt att satsa på popularitet och djup, dvs. vansinnigt bra oddsutbud i populära sporter. Med “djup” menas att man man kan spela exempelvis på fotboll i väldigt låga divisioner. Unibet har dock valt att inte satsa så mycket på bredd. Du kan inte spela på märkliga sporter som är populära i andra delar av världen så som du exempelvis kan göra på Betsafe. Det här är så klart en fråga om tyck och smak. Vissa vill ha det här djupet i populära sporter som Unibet kan erbjuda, medan andra vill spela på cricket i indiska tredje-divisionen.

Unibets live odds

Unibets liveodds är kort och gott fantastiskt. Spellobbyn är supertydlig och det är otroligt enkelt att lägga ett spel. Unibets avdelning för live odds fungerar bra i mobilen och upplevs som osedvanligt laggfri. De flesta spelbolag ligger långt efter Unibet när det kommer till just användarvänligheten i vyn för live odds.

Övrigt oddsutbud

Unibets två huvudavdelningar för odds är i den vanliga sportsbooken och live odds, som beskrivet ovan. Unibet erbjuder dock andra spelmöjligheter för odds-intresserade. Du kan ladda ned BetUP som är en särskild sportsbetting-app framtagen av Unibet. De beskriver BetUP som”en helt ny upplevelse inom live-betting där du kan vinna stort genom att förutspå kommande händelser under pågående matcher”. Unibet har också odds för Fantasy Sports.