Sverigekronan

Sverigekronan är först och främst kända för att vara ett casino. Men de har faktiskt en avdelning för odds som är underskattad och som av den anledningen finns med här på bastodds.se.

Först och främst så måste man uppskatta hur schysst Sverigekronan ser ut inne i sin sportsbook. Man har gjort det mycket enkelt och det är nog en bra idé att börja spela på Sverigekronan om man vill ha ett busenkelt upplägg för oddsspel. Det känns definitivt ett bra val för den som inte har en jättevana av spel på odds. För Sverigekronan har inte det bredaste utbudet och inte alla spelmöjligheter som till exempel en jätte som Unibet har. Men det spelutbud som man har är väl presenterat och inte minst enkelt presenterat.

Som du kan se inne på Sverigekronan.com och inne i deras sektion för sportspel så syns både vanliga odds och live odds på samma yta. Oddsen är högst upp och pågående live odds finner man om man skrollar nedåt en bit. Allra längst ned har man en yta för spel som håller på att stänga snart (spel som stänger inom tio minuter).

Lätt att navigera bland oddsen

Det bästa med Sverigekronan och den huvudsakliga anledningen till att spelbolaget finns representerat på bastodds.se är för att man har ett bra upplägg helt enkelt. Man navigerar genom en stor vertikal meny till vänster där hela spelutbudet finns. Klicka på en sport eller underavdelning till en sport (till exempel Premier League) för att få upp alla odds för ditt val. För man sedan pilen över ett odds så kommer oddsen att ändra färg och det känns bara som att man försökt göra det övertydligt, vilket är uppskattat. Klicka på ett odds för att få upp ytan där du fyller i hur mycket som du vill spela för. Mycket enkelt.