Bet 365

Bet 365 är ett brittiskt spelbolag som är bland de största i hela världen. Bet 365 är alltså en jätte inom gambling-världen och har precis allt när det kommer till spel för pengar. Spelbolaget satsar dock huvudsakligen på sportsbetting vilket gör att det är lite av en favorit här på bastodds.se.

Bet 365 odds

Bet 365 erbjuder odds för väldigt många olika sporter. För oss svenskar är några av sporterna kanske lite överflödiga eftersom allmänintresset för exempelvis rugby, cricket, greyhound och snooker är relativt lågt bland svenskar. Men om du är en sådan person som söker just dessa spel så Bet 365 förmodligen rätt för dig. Är du den typ av spelare som gärna spelar på de mest populära sporterna som fotboll, tennis, basket och liknande så kan du naturligtvis göra det hos Bet 365 också. Du kan ofta spela långt ned i division-systemen. Dessutom så är Bet 365 bra på stora amerikanska sporter så som Amerikansk fotboll och inte minste baseball. Eftersom Bet 365 är ett brittiskt spelbolag med många brittiska kunder så har de också ett otroligt oddsutbud för populära brittiska sporter.

Bet 365 live odds

Bet 365 live odds är förmodligen strået vassare än deras vanliga sportbook. Jag tror att man skulle kunna säga att Bet 365 live odds åtminstone är topp tre i världen. Man kallar sin avdelning för live odds för Live In-play. Det är busenkelt att spela i Live In-play och utbudet är rejält. Dessutom så kommer man kunna kolla på tusentals olika matcher i Live In-play om man är kund hos Bet 365 och har pengar på kontot. De har nämligen en liten service där de visar många matcher (matcherna kan inte ses i full-screen, men ändå!).

Övrigt oddsutbud

Bet 365 har valt att hålla sitt oddsutbud till ovan nämnda: vanliga sportsbooken och Live In-play. Är du en sportsbettare så ska du finna det du söker i oddsväg där.